Exlibris Poeta Nascitur  aka  Chili

 

Magyan on Tiptoe  aka  Rölli

 

Tästä alkaa Chilin blogi. Chili, Exlibris Poeta Nascitur, on Anne Lembergin minulle sijoittama kissaneiti. Siis oli "neiti", nythän Chili odottaa ensimmäisiä pentujaan. Chilin oli määrä mennä sulhasiin kasvattajan Anne Lembergin ja Anne-Maj Ahokkaan yhteisomistuksessa olevalle Magyan on Tiptoe eli Rölli-kollille, mutta mitäs, neiti piti meitä koko kesän jännityksessä. Pillerit lopetettiin keväällä ja juoksua odotettiin enemmän kuin kuuta taivaalta (kukahan tuonkin ilmauksen on keksinyt, siinähän kävisi huonosti !!), mutta normaalin pienen tauon sijasta Chili pihtasi juoksuaan puoli vuotta. Tänä aikana Magyan oppi kollimaisen merkkailun jalon taidon ja vihdoin, vain vähän aikaa ennen sulhasen kastrointia, Chili antoi luonnolle periksi ja alkoi juosta. Ihanampaa ääntä ei voi tässä tapauksessa kuvitellakaan mitä oli se, kun Chili juoksi rappusissa ilmeisesti tarkoituksenaa huutaa PURRRRRR, mutta joka rappusen tömäyksellä tuli pieni katko vibraattoon, eli PUR-RUR-RUR jne. Mutta oi, miten ihanalta se puolen vuoden odottelun jälkeen kuulosti. Jes, Chilillä alkoi juoksu!

No en tässä nyt sen kummemmin kertoile matkasta kollin luokse navigaattorin mukaan nopeinta reittiä Nastolasta Espooseen kun mennen tullen joutui helteellä pitämään auton ikkunoita kiinni jotta onneton suunnistaja kuulisi navin ohjeet ja osaisi väistellä niitä vihreitä kiskoilla kulkevia monstereita ja luikkia kaistalta toiselle ihan hädissään auton ilmastoinnin ollessa sökönä. Siis ei sanaakaan siitä  *onneton juntti minä*.

Sen sijaan neiti Chili kollilaan päästessään ei turhia kursaillut. Sulhaskandidaatti odotteli vielä omassa boksissaan kun Chili laskettiin tutustumaan paikkoihin ja mitä siitä seurasi: Ujostelut sikseen, Chili marssi häntä pystyssä tutkimaan huushollia, kävi maistamassa Magyanin ruokia, kävi pissillä sen laatikossa ja lopulta merkkasi käpälillään maton "Tää on muuten minun matto nyt!" 

Lisäksi mamman pienestä Chili-killinlilliäisestä kuoriutui varsinainen seksipeto. Astumisia tapahtui kuulemma monta, ensimmäinen 9.9. Siitä lähtee tämän tarinan agenda, joskin joudun tätä vähän jälkikäteen kirjoittelemaan onnettomien tietsikkakärähtämisien vuoksi.

 

Elikkäs 28.9.2009

Jo puhkes kissi kukkimahan
kissin tissit loistamahan


Kuva

Puolen vuoden pihtauksen ja piinan jälkeen Chili siis antoi periksi ja antoikin sitten kunnolla. Ainaskin Magyanille :lol: , ei kuulemma loppua meinannut heijän leikeistään tulla. Tässä rakkauven hetelmien esiaste.

Areena on avoin arvauksille mitä naituneiti aikaan saa, voittaja julkistetaan tuossa marraskuun puolen välin tienoilla :mrgreen: .