No niin, back on line. Tuli poksautettua taas kerran tietsikka vähän aikaa sitten, nyt noita rojuja on jo pari lattialla vierekkäin. Tässä nyt on harmina, ettei ole tässä läppärissä kuvankäsittelyohjelmia, jotan jatketaan verbaalisesti toistaiseksi.

Meidän Rouva, ainaskin Naituneiti, on nyt about puolessa välissä tiineyttään. Painoa se on nostanut semmoset 230 g lähtötilanteesta, astuminenhan oli 9.9. Massaa siis kasvaa tasaisesti ja nyt se alkaa näyttää normaalilta kissalta eikä luikulta primadonnalta. Tässä vaiheessa kai alkaa maha paisua, eller hur?

Se kovasti tykästää nukkua saunassa. Nyt se vielä sinne mahtuu, mutta annas olla sitä päivää kun oven ali mahtuukin vain pää. Siinähän ihmettelee "mamma pentele on mennyt hankkimaan pitemmän oven". Syöminen on myös Naidunneidin lempiharrastus. Tosin se on tartuttanut minuun empatiaraskauden, joten tässä nyt sitten lihotaan suhteessa samaan tahtiin, jollen ole jo ohittanut.

Jotta ei ihan väärää käsitystä syntyisi, niin Chili edelleen harjoittaa Matrix-oppejaan ja juoksee seinillä suuntaan jos toiseen tullen alas kolme ja puoli volttia kerien vaikeusasteella mahdoton. Kuulunee saunan ovenalusen kanssa samaan sarjaan, että tulee se päivä kun ei enää pystykään.