Enää vajaa kaksi viikkoa  h-hetkeen. Hertsimunleijaa. Tästä ruippamassusta pitäisi sitten jotain ankaran hautomisen jälkeen kuoriutua! No, ainaskin painoa on ruvennut tulemaan ihan reippaasti lisää ja ainakin yksi mokkula tuntuu, joten katsotaan miten naituneiti meidät yllättää.

Chili on luopunut matrix-seinäkiipeilystään kokolailla, tunkee nyt vaan tykö massurapsutuksia varten. Nälkä on aina vieraanamme, mutta se hoidetaan asianmukaisesti, sekä kissalla että minulla. Jottei ihan hyytyisi, on rouvanalku silti terhakkaana ryntäilemässä ikkunalta toiselle kun ulkona näkyy joku mehevä talitirppiäinen tai orava, hää on nääs ilmeisesti päättänyt pitää linjansa synnytyksen jälkeenkin.

Se pentupesä pitäisi saada aikaiseksi. Huh. Ja webcam, jos sitten valoa riittäisi. Apua, puolitoista viikkoa, mitä-mitä-mitä... (siirtyy vähitellen hapuilemaan korkeimman tason paniikkinappulaa)

1257273945_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 Ja taas olet sen kameras kanssa sohottamassa kun mää meinaan olla vähän relax. Jos mulla olis keskisormi, niin näyttäisin sitä, nyt saat koko vasemmasta etutassusta.